Skip to main content

Harry Arvidsen

Jeg hedder Harry Arvidsen og er uddannet som klarinettist ved Det Jydske Musikkonservatorium og afsluttede uddannelsen med diplomeksamen i 1984 og musikpædagogisk eksamen i 1986 med Elisabeth Sigurdsson og Lee Morgan som hovedfagslærere. 

I årene 1983 og 1984 har jeg studeret i Beograd hos bl.a. lederen af Radio Beograds Folkemusikensemble Ljubisa Pavkovic, idet studierne her havde sigte på Balkanlandenes folkemusik og instrumentaltradition. 
I 1990, 1992 og 1995 gennemførte jeg studier hos klarinettisten Thea King, professor ved Guild Hall Akademiet i London. 

Mit virke som kammermusiker i ensemblet 'CAPRICCIO' har i årene 1986-2003 omfattet en lang række kammerkoncerter sammen med pianisten Ingrid Hvidberg og koncertturnéer i Danmark, Storbritannien, Vesttyskland og de Baltiske lande. Repertoiret har her hovedsagelig bestået af romantiske værker og værker fra det tyvende århundrede, som oftest krydret med egne arrangementer af østeuropæisk folkemusik. 

Siden 1995 har jeg haft sit virke som klarinetlærer og kammermusik-lærer ved Kulturskolen Kolding og MGK-linjen, jeg har i dette arbejde ført adskillige elever frem til optagelse på musikkonservatorierne, heriblandt Mathias Kjøller, der på nuværende tidspunkt er 1. klarinettist i Aarhus Symfoniorkester
Harry Arvidsen

Underviser i:
Klarinet
Sammenspilshold Kammermusik
Hørelære/teori klassisk

Back to top