Skip to main content

Lizette Brink Thomsen

Jeg hedder Lizette Brink Thomsen, og underviser på Kulturskolen Kolding i ”Ind i musikken”for 0.-2. kl. samt ”Musik og Rytmik” for 2-5 årige. Desuden underviser jeg i klaver.
 
Jeg har gået på MGK (forskole til konservatoriet) og Syddansk Musikkonservatorium 1996-2002.
Efterfølgende har jeg taget efteruddannelse og kurser inden for området 0-10 år, da mit hjerte har stor kærlighed og passion i at formidle musikken til især denne aldersgruppe.
Mine klaverelevers alder spænder fra helt små nybegynder – til dem jeg har fået lov til at følge gennem flere år. Jeg holder af denne rejse; at se dem knække koden med node- og rytmelæsning – og efterhånden mestre stykker af forskellig sværhedsgrad. 
 
Børn er født musikalske, de udtrykker sig sprogligt og musisk helt fra fødslen, og glædes naturligt ved musik. At bibeholde/genfinde og udvikle denne glæde hos børn, er mit ønske for alle de elever jeg får lov til at låne på ugentligt basis gennem Kulturskolen - uanset hvilket fag jeg underviser i. 
En slags musikalsk omsorg.
 
Ved siden af min undervisning arbejder jeg som småbørns- og indskolingskoordinator. Har du børn i Kulturskolen i alderen 0-10 år, vil der være chance for du modtager en mail fra mig, eller får min stemme i telefonen, da jeg løser forskellige opgaver på netop dette område.
 
Privat er jeg en årgang 1975, gift med Thom og sammen har vi 4 piger. 
Lizette Brink Thomsen

Underviser i:
Ind i musikken
Musik og Rytmisk
Klassisk klaver

Back to top