Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst og musik. Hvis du ønsker at starte efter sommerferien, skal du klikke ind på din aldersgruppe og se hvilke tilbud vi har til dig! 

 

Musikterapi

Musikterapi er et tilbud til børn med specielle behov. 
Børn og unge bruger musik, rytme og lyd spontant, når de vil udtrykke sig eller finde en identitet. Musik er følelsernes sprog og et fremragende medie for mennesker, som af forskellige grunde har svært ved at udtrykke sig med ord. 

Gruppemusikterapi: med forældredeltagelse, gennem musik, leg, bevægelse og samtale stimuleres barnets selvfølelse, musikglæde og kommunikative udvikling, herunder sprog.
Der arbejdes med evnen til at indgå i fællesskaber med andre, imitation, turtagning, øjenkontakt, lytte evner, hånd-øjekoordination, koncentration mv.

Solomusikterapi: som ovenfor, men der kan her i endnu højere grad opbygges et tillidsforhold i en accepterende atmosfære på det enkelte barns præmisser.

Alder: Alle, holdstørrelse: 4-8 børn + forældre
Undervisningsform: Hold eller soloundervisning
Lektionslængde gruppe: 45 minutter
Sted: Kulturskolen, Riis Toft, evt. mulighed for oprettelse af minde hold på barnets institution, hvor børnene kan deltage uden forældre.
Pris: Fra takst 3. Du kan se Kulturskolens undervisningstakster her


Tilmeld
Musikterapi

Skal du gå på Kulturskolen Kolding?

Kulturskolens digitalefolder

Har du lyst til at spille trompet eller måske er billedkunst lige noget for dig, så er du kommet til det rigtige sted. På Kulturskolen Kolding tror vi på at musikken og kunsten kan noget helt særligt. Her får du mulighed for at fordybe dig i det instrument eller den kunstart du brænder for og ja ... det gør vi sammen.

 Rigtig god fornøjelse 

Foto fra gallakoncerten der viser alle Musikskolens elever som deltager i koncerten
Caption

#kulturskolenkolding

Back to top