Kolding Musikskole forandrer livet for dem, vi er i kontakt med

Kunst og musik er livsbekræftende, udfordrende og fællesskabende. Kunst og usik er et sprog, som er både videns- og følelsesbaseret. Kunst og musik påvirker vores sind og giver kræfter til livet.

Kulturskolen Kolding favner alle med lyst til kunst og musik. Vi er kendt for høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi afsøger musikkens trends og holder fast i kulturarven med et højt socialt og pædagogisk sigte. Vi samarbejder og udvikler kulturskolen med elever, forældre, borgere, institutioner samt erhvervs- og foreningsliv til glæde og gavn for kulturen i Kolding Kommune.

Kulturskolen Kolding er en Kulturskole for alle – hele livet.

Vores tilbud er forpligtende og vil nå ud til mange forskellige brugere. Vores musikalske miljø er socialt, kreativt og alsidigt.

Vores velovervejede og seriøse udviklingstrin møder eleverne, hvor de er, og motiverer alle til at udvikle sig fra småbørnsundervisning over musikskolen til talentlinje og MGK.

Kulturskolen Kolding stræber efter den højeste faglighed og kvalitet

Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og skaber en platform for individuel læring og givereleven redskaber og lyst til at indgå i større kunstneriske og musikalske sammenhænge.

Vi har gode faciliteter og godt udstyr, der inspirerer til en kunstnerisk og musisk glæde og styrker den enkeltes udvikling.

Kulturskolen Kolding er modig og går nye veje

Vi bygger på traditioner inden for alle genrer og udfordrer nysgerrigt de kunstneriske- og musikalske rammer.

Vi er i øjenhøjde med tidens tendenser og tilrettelægger vores tilbud, så de både møder og udfordrer brugerne.