Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst, dans og musik.

Voksen - Cello

Celloens klang er utrolig smuk, og man siger, at det er det instrument, der ligger tættest på menneskets stemme. 
At spille et strygeinstrument giver gode muligheder for at dyrke både solospil, kammermusik og orkesterspil. Det er en fordel at starte tidligt, men aldrig for sent at gå i gang. 
Undervisningen sigter mod at give eleven en god grundteknik og et repertoire, der spænder lige fra spillemandsmusik til klassisk musik.
 
Hvornår og hvor kan jeg starte:
  • Alder: Fra 25 år og derover.
  • Undervisningsform:Soloundervisning
  • Sted: Kulturskolen, Riis Toft..
  • Pris: fra takst 4. Du kan se Kulturskolens undervisningstakster her


Tilmeld
Voksen - Cello

FOR DAGPLEJERE

MiniGrås rytmer og sanser

Syng, dans og hør en historie sammen med hundehvalpen MiniGrå, der bor på biblioteket sammen med sin far, Hr. Grå. Vi skal synge, danse, spille på rytmeinstrumenter og bruge forskellige rekvisitter som tørklæder, sæbebobler, ærteposer og faldskærm.

Tilbuddet er målrettet dagplejere og private dagplejere med børn i alderen 1-3 år. Der er plads til 4 dagplejere med 4-5 børn i hvert forløb. Et forløb udgøres af 5 gange afviklet over 5 uger. Det er gratis at deltage, og der er tilmelding efter først til mølle-princippet.

Kolding Bibliotek: 1) 27. august - 24. september 2024, bestil billet her (UDSOLGT), 2) 26. november - 17. december 2024, bestil billet her, 3) Kolding Bibliotek, 20. februar - 20. marts 2025, bestil billet her.

Vamdrup Bibliotek: 3. oktober - 7. november 2024, bestil billet her.

Lunderskov Bibliotek: 9. januar - 6. februar 2025, bestil billet her (UDSOLGT).

Christiansfeld Bibliotek: 27. marts - 1. maj 2025, bestil billet her.

Er der udsolgt, kan I komme på venteliste ved at kontakte Rita Sisák fra Kulturskolen: 2310 4192 / ritsi@kolding.dk. Det er også Rita, der tager imod afbud (til enkeltgange eller hele forløbet).

Back to top