Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst og musik. Hvis du ønsker at starte efter sommerferien, skal du klikke ind på din aldersgruppe og se hvilke tilbud vi har til dig! 

 

Voksen - Obo

Oboen er ikke kendt af ret mange elever, men det er et spændende blæserinstrument hvor du frembringer lyden via et specielt rørblad, der vibrerer i luftstrømmen. Oboen er smuk og lyrisk som instrument. Oboen bærer de smukke melodier i masser af temaer fra filmmusik. Oboens klang er fantastisk og der er skrevet mange koncerter for obo - men den optræder også i mange andre stilarter. Så er du til flotte melodier - og har du mod på at spille på verdens sværeste instrument - så er oboen noget for dig.


Hvornår og hvor kan jeg starte:
  • Alder: Fra 25 år og derover.
  • Undervisningsform: Soloundervisning.
  • Sted: Kulturskolen, Riis Toft.
  • Pris: fra takst 4. Du kan se Kulturskolens undervisningstakster her

Tilmeld
Voksen - Obo

Skal du gå på Kulturskolen Kolding?

Kulturskolens digitalefolder

Har du lyst til at spille trompet eller måske er billedkunst lige noget for dig, så er du kommet til det rigtige sted. På Kulturskolen Kolding tror vi på at musikken og kunsten kan noget helt særligt. Her får du mulighed for at fordybe dig i det instrument eller den kunstart du brænder for og ja ... det gør vi sammen.

 Rigtig god fornøjelse 

Foto fra gallakoncerten der viser alle Musikskolens elever som deltager i koncerten
Caption

#kulturskolenkolding

Back to top