Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst og musik. Hvis du ønsker at starte efter sommerferien, skal du klikke ind på din aldersgruppe og se hvilke tilbud vi har til dig! 

 

Bandskole - Sommerrock

Brug den sidste uge af sommerferien til at spille i band på Kulturskolen sammen med andre børn, der elsker musik, og gerne vil spille sammen. Vi mødes tre timer hver dag i og øver os sammen på at spille forskellige numre. Vi spiller pop- og rock-numre, som du kender og er der nogen, der har lyst til at spille egne sange, eller lave en rap, får vi også tid til det. Vi afslutter med en lille koncert om torsdagen kl. 19.30, hvor dine forældre og kammerater er meget velkomne til, at høre resultatet af dine anstrengelser fra ugen. Du behøver ikke nødvendigvis at kunne spille et instrument i forvejen, det skal vi nok lære dig. Vi spiller trommesæt, elbas, elguitar, keyboard/klaver og selvfølgelig sang. Medbring bare dig selv og dit gode humør - vi har resten! 

Tidspunkt Mandag-torsdag uge 32 
kl. 09.00-12.00: Hold 1 & 2. 
Kl. 12.30-15.30: Hold 3 & 4. 
Torsdag Kl. 18.00: Alle møder ind til generalprøve. Kl. 19.30: Koncert.

Aldersgruppe 3.-9. klasse. 
Sted Kulturskolen Kolding, Riis Toft 12a, Kolding. 
Deltagerbetaling 450 kr

Tilmeld
Bandskole - Sommerrock

Skal du gå på Kulturskolen Kolding?

Kulturskolens digitalefolder

Har du lyst til at spille trompet eller måske er billedkunst lige noget for dig, så er du kommet til det rigtige sted. På Kulturskolen Kolding tror vi på at musikken og kunsten kan noget helt særligt. Her får du mulighed for at fordybe dig i det instrument eller den kunstart du brænder for og ja ... det gør vi sammen.

 Rigtig god fornøjelse 

Foto fra gallakoncerten der viser alle Musikskolens elever som deltager i koncerten
Caption

#kulturskolenkolding

Back to top