Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst og musik. Hvis du ønsker at starte efter sommerferien, skal du klikke ind på din aldersgruppe og se hvilke tilbud vi har til dig! 

 

Sommerbilledskole (Kun ventelistepladser)

SOMMERBILLEDSKOLE VED TRAPPERGÅRDEN ER FYLDT OP

Hvis du tilmelder dig, kommer du på ventelisten og bliver kontaktet, hvis der kommer en ledig plads. Husk du også kan tilmelde dig vores andre sommerferietilbud. FOTO sommerskole og Bandskole Sommerrock


På Billedskolen på Trappergaarden vil vi sammen skabe en dejlig sommerbilledskole, hvor vi skal udforske, hygge og eksperimentere med billedkunsten ude og inde. I de skønne omgivelser i og omkring Trappergaarden er der plads til kreative udfoldelser og højt til loftet og himlen, når der skal tænkes nye og kunstneriske tanker. Trappergaardens værksteder ligger ved siden af Kunstmuseum Trapholt, som vi kommer til at besøge én af dagene. Vi går nok også en tur til fjorden med vores billedkunstgrej - den ligger lige om hjørnet! Glæd dig til fem herlige dage sammen med andre børn og unge, der også er vilde med kunst! 


Tidspunkt Mandag-fredag uge 26 kl. 9.00-14.00 hver dag. 


Fredag afslutter vi med en festlig fernisering for forældre og søskende.


Aldersgruppe 7-17 år. 

Sted Æblehaven 23, Kolding. 

Deltagerbetaling 1.050 kr  


Vælg hvor

Tilmeld
Sommerbilledskole  (Kun ventelistepladser)

Skal du gå på Kulturskolen Kolding?

Kulturskolens digitalefolder

Har du lyst til at spille trompet eller måske er billedkunst lige noget for dig, så er du kommet til det rigtige sted. På Kulturskolen Kolding tror vi på at musikken og kunsten kan noget helt særligt. Her får du mulighed for at fordybe dig i det instrument eller den kunstart du brænder for og ja ... det gør vi sammen.

 Rigtig god fornøjelse 

Foto fra gallakoncerten der viser alle Musikskolens elever som deltager i koncerten
Caption

#kulturskolenkolding

Back to top