Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst og musik. Hvis du ønsker at starte efter sommerferien, skal du klikke ind på din aldersgruppe og se hvilke tilbud vi har til dig! 

 

Sommerskole Foto

Fem dage med foto – digitalt med redigering på computer og analogt i mørkekammeret. Her er sommerskoleholdet for dig, der elsker at tage billeder og gerne vil videre fra telefonen - og lære at bruge et ”rigtigt” kamera, og prøve at bruge et rigtigt mørkekammer. 

Ugeplan Mandag: Introduktion til fotografi; hvordan virker digitalkameraet, og hvordan kan vi bruge det kreativt. Vi går fototur, og bagefter lærer vi at redigere i Adobe Lightroom. 

Tirsdag: Komposition – hvad kan vi lære af de store mestre? Vi går os en fototur, hvor vi lader os inspirere af de billeder vi har set. Bagefter redigerer vi billederne. 

Onsdag: Portræt-dag. Vi laver portrætter af hinanden – i naturligt og kunstigt lys. 

Torsdag: Analog foto I Vi skifter kameraerne ud med analoge kameraer, der bruger film … og går en analog fototur. I mørkekammeret fremkalder vi filmene. 

Fredag: Analog foto II Vi gør billederne klar til en lille afsluttende udstilling for familie og venner. 

Planen kan blive ændret, hvis vejr og vind driller. 

Tidspunkt Mandag-fredag uge 32 kl. 10.00-14.00 hver dag.

 Aldersgruppe +/- 12-16 år. Sted Kulturskolen Kolding, Riis Toft 12a, Kolding. 

Deltagerbetaling 1.250 kr.


Tilmeld
Sommerskole Foto

Skal du gå på Kulturskolen Kolding?

Kulturskolens digitalefolder

Har du lyst til at spille trompet eller måske er billedkunst lige noget for dig, så er du kommet til det rigtige sted. På Kulturskolen Kolding tror vi på at musikken og kunsten kan noget helt særligt. Her får du mulighed for at fordybe dig i det instrument eller den kunstart du brænder for og ja ... det gør vi sammen.

 Rigtig god fornøjelse 

Foto fra gallakoncerten der viser alle Musikskolens elever som deltager i koncerten
Caption

#kulturskolenkolding

Back to top