Skip to main content

Bliv en del af Kulturskolen!

Her kan du tilmelde dig alle vores spændende fag inden for billedkunst, dans og musik.

Dans

NYHED: I sæson 24/25 bliver det muligt at gå til dans på Kulturskolens Kolding

MiniDans (4-5 år)
En dansebaseret klasse, hvor musik understøtter og supplerer dansen, således at begge elementer træner børnenes auditive og kinæstetiske koordinationsevner.
Gennem leg indgår børnene i gruppen, hvor de udvikler deres egne kropsbevægelser og lærer at interagere med hinanden. “Børns kropsrytme” lægger vægt på udviklingen af kroppen, så børnene gennem danseundervisningen kan forstå de muligheder, der ligger i kropsbevægelser.
Underviser: Meng-Ting Liu
Holdstørrelse: 7-12 elever
Tidspunkt: Mandag 16.30-17:15

MiniDans (5-6 år)
Vi fokuserer på at inspirere børnenes fantasi og kreativitet gennem musik, historier og sjove bevægelser. Vores danseundervisning kombinerer forskellige bevægelsesteknikker som hoppe, dreje, strække og balance, samtidig med at vi prioriterer børnenes glæde og engagement.
Vores lærere vil guide børnene på en sjov og spændende måde, så de kan nyde glæden ved bevægelse i en positiv atmosfære.
Underviser: Meng-Ting Liu
Holdstørrelse: 7-12 elever
Tidspunkt: Mandag 17.15-18:00
 
Ballet (7-9 år)
At deltage i ballettimen hjælper børn med at udvikle evner og færdigheder indenfor smidighed og muskelstyrke, hvilket hjælper med at forbedre kropsholdningen. Ved at lære ballet kan børn udvikle elegante dansebevægelser og forbedre kroppens koordinering og balance. Ligeledes udvikles børnenes musikalske sans samt børnenes selvtillid og evne til at udtrykke sig .
Underviser: Meng-Ting Liu
Holdstørrelse: 11-20 elever
Tidspunkt: Mandag 18.15-19:15

Contemporary (7-9 år)
Contemporary-danseundervisning fusionerer forskellige dansestile og teknikker, hvilket hjælper børnene med at forbedre deres krops smidighed og dynamik. Den moderne dansetime giver en åben og inkluderende atmosfære, hvor børnene lærer at respektere og værdsætte forskellige synspunkter og stilarter, samtidig med at de udvikler deres evner til samarbejde og at kommunikere via kroppen.
Underviser: Martin Schultz Kristensen
Holdstørrelse: 11-20 elever
Tidspunkt: Fredag 16.00-17:00

Betaling
Pris: 205 kr. pr. måned. Der opkræves i alt 10 rater, og første opkrævning forfalder til betaling 1. september 2024.
Første rate pålignes et administrationsgebyr på 175 kr.

Vælg en af følgende muligheder

Tilmeld
Dans

FOR DAGPLEJERE

MiniGrås rytmer og sanser

Syng, dans og hør en historie sammen med hundehvalpen MiniGrå, der bor på biblioteket sammen med sin far, Hr. Grå. Vi skal synge, danse, spille på rytmeinstrumenter og bruge forskellige rekvisitter som tørklæder, sæbebobler, ærteposer og faldskærm.

Tilbuddet er målrettet dagplejere og private dagplejere med børn i alderen 1-3 år. Der er plads til 4 dagplejere med 4-5 børn i hvert forløb. Et forløb udgøres af 5 gange afviklet over 5 uger. Det er gratis at deltage, og der er tilmelding efter først til mølle-princippet.

Kolding Bibliotek: 1) 27. august - 24. september 2024, bestil billet her (UDSOLGT), 2) 26. november - 17. december 2024, bestil billet her, 3) Kolding Bibliotek, 20. februar - 20. marts 2025, bestil billet her.

Vamdrup Bibliotek: 3. oktober - 7. november 2024, bestil billet her.

Lunderskov Bibliotek: 9. januar - 6. februar 2025, bestil billet her (UDSOLGT).

Christiansfeld Bibliotek: 27. marts - 1. maj 2025, bestil billet her.

Er der udsolgt, kan I komme på venteliste ved at kontakte Rita Sisák fra Kulturskolen: 2310 4192 / ritsi@kolding.dk. Det er også Rita, der tager imod afbud (til enkeltgange eller hele forløbet).

Back to top